Pro 4 Paaridele 2020
search
  • Pro 4 Paaridele 2020
  • Pro 4 Paaridele 2020
  • Pro 4 Paaridele 2020
  • Pro 4 Paaridele 2020
  • Pro 4 Paaridele 2020

Pro 4 Paaridele 2020

60,95 €
Tootekood 4049369015498
Kogus

Saadaval: 15 tk
  Privaatne tellimine

Ostu vormistamiseks läheb vaja ainult telefoni numbrit

  Tasuta transport

Tasuta transport alates 50 eurostele tellimustele!

Aeg unustamatuteks tipphetkedeks – Satisfyer Pro 4 Paaridele avab erootiliste mängude uue maailma. Inspireeritud klassikalistest paarivibraatoritest, kantakse seda vahekorra ajal ja see stimuleerib mõlemat partnerit korraga. Kuid sellel naudingut pakkuval mängukaaslasel on pakkuda enamat kui lihtsalt veetlev pingetunne, põnevad vibratsioonid ja ahvatlev G-punkti massaaž: Satisfyeri perekonnale omasel stiilil stimuleerib see naise kliitorit puutevabalt läbi survelainete. pakkudes sügavamat stimulatsiooni, mis viib mitme orgasmini. Rõõm garanteeritud!

Pro 4 Couples'i ergonoomiline kuju ja siidiselt pehme silikoonkate tagavad, et see istub mugavalt käes. Kui ahvatlev disain on teid võrgutanud, asute samaaegse ekstaasi jagamise teele. Kitsamat vart kantakse tupes ja see pakub 10 võimsat vibratsiooniseadet, mis stimuleerivad seksi ajal nii peenist kui tuppe. Samal ajal kui ta naudib peenise ümbritsevat pinguloleku tunnet, naudib naine sensuaalset survet oma G-punktile. Samal ajal jääb osa U-kujulisest vibraatorist väljapoole, hellitades tema kliitorit ahvatlevate rõhulainetega, mis taasloovad suulise stimulatsiooni tunde. Surve ja imemise võrgutavas koosmõjus on 11 seadet, mis tagavad unustamatu sensuaalse kogemuse. Ümmargune silikoonkinnitus ümbritseb teie kliitorit, kui olete viidud puutevabalt haripunkti.

Intuitiivsed juhtnupud võimaldavad teil eraldi juhtida vibratsiooni ja rõhulaine seadeid, mille tulemuseks on lugematu arv võimalikke kombinatsioone. Satisfyer Pro 4 Couples on samuti äärmiselt vaikne, kuigi see võib sinust mõne heli välja meelitada! Veekindel viimistlus tähendab, et see on ka ideaalne vannikaaslane, kutsudes teid nautima sensuaalseid naudinguid duši all või vannis.

Selle Satisfyeri mudeli vahetatav nahasõbralik silikoonkinnitus on käepärane ja ovaalne. Kliitoristimulaatori rõnga hõõrdumatu pind ümbritseb mõnusalt ja kunstipäraselt sinu armuhelmest. Tugevdage oma naudinguid veelgi, kasutades veepõhist libestit. Satisfyer Pro 4 Couples'i integreeritud laetav aku pakub keskkonnasõbralikku laadimist. Kui soovite oma mänguasja laadida vooluvõrgu pistiku kaudu, saab magnetilist USB-kaablit (kaasas) täiendada tavalise 5 V pistikuga. Nahasõbralikku silikooni on ülimalt lihtne puhastada. Peske mänguasi lihtsalt leige vee ja vähese seebiga. Kinnitus on ka kergesti eemaldatav. Eriti põhjaliku hügieeni tagamiseks lisage lõpule paar pihustit desinfitseerivat mänguasjade puhastusvahendit.

Funktsioonid:

  • 11 intensiivsust
  • 10 vibratsiooni konfiguratsiooni
  • Intuitiivsed juhtnupud
  • G-punkti stimulatsioon
  • Veekindel
  • Magnet-USB kaudu laetav (kaasas)