Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
search
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge
  • Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge

Pro G-Punkti Jänkuvibraator, Valge

60,95 €
Tootekood 4049369015504
Kogus

Saadaval: 1 tk
  Privaatne tellimine

Ostu vormistamiseks läheb vaja ainult telefoni numbrit

  Tasuta transport

Tasuta transport alates 50 eurostele tellimustele!

Aeg ülima sensatsiooni jaoks – see eriline Jänku on teie muusa, kes saadab teile orgasme. Satisfyeri perekonna tüüpilises stiilis stimuleerib see teie armuhelmet puutevabalt läbi survelainete, pakkudes sügavamat stimulatsiooni, mis viib mitme orgasmini. Ainuüksi see talent on loonud naiste näole täitumatu naeratuse kõikjal maailmas. Kuid iga kook väärib glasuuri ja vastavalt sellele filosoofiale töötati välja Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. See laiendab kliitori rõhulainete stimulatsiooni ainulaadset tunnet, hõlmates täiendavat G-punkti massaaži. Võib-olla tasub võtta paar päeva töölt vabaks ja veeta need voodis koos selle uuendusliku naudingukaaslasega.

Pro G-Spoti ergonoomiline kuju ja siidiselt pehme silikoonkate tagavad, et see istub mugavalt käes. Kui ahvatlev disain on teid võrgutanud, libiseb see sujuvalt teie sees. Paindlik elegantselt kumer keha klammerdub oskuslikult teie kurvide külge ja otsib teie G-punkti võimsat mootorit sisaldava mahuka otsaga. Kolmest vibratsiooni intensiivsusest ja 7 rütmist koosnev meeldiv bukett annab teile sügavad vaginaalsed vibratsioonid.

Samal ajal paitab kliitori stimulaator sinu armuhelmest sensuaalse survelaine stimulatsiooniga. Ümmargune silikoonkinnitus ümbritseb teie kliitorit, kui olete viidud puutevaba haripunkti. See annab teile suukaudse stimulatsiooni omaga sarnase tunde: imemise ja rõhu kiire vahetamine on saadaval 11 intensiivsuses – kasutage seadete vahel üles- ja allalülitamiseks lihtsalt intuitiivseid juhtnuppe. Kolmas nupp juhib vibratsiooniseadet, võimaldades lugematul hulgal võrgutavaid seadete kombinatsioone. Satisfyer Pro G-Spot on samuti äärmiselt vaikne, kuigi see võib sinust mõne heli välja meelitada! Veekindel viimistlus tähendab, et see on ka ideaalne vannikaaslane, kutsudes teid nautima sensuaalseid naudinguid duši all või vannis.

Selle Satisfyeri mudeli vahetatav nahasõbralik silikoonkinnitus on mugav ja ümmargune. Rõnga hõõrdumatu pind ümbritseb mõnusalt ja kunstipäraselt sinu armuhelmest. Tugevdage oma naudinguid veelgi, kasutades veepõhist libestit. Integreeritud laetav aku Satisfyer Pro G-Spot Rabbitis pakub keskkonnasõbralikku laadimist. Kui soovite oma mänguasja laadida vooluvõrgu pistiku kaudu, saab magnetilist USB-kaablit (kaasas) täiendada tavalise 5 V pistikuga. Nahasõbralikku silikooni on ülimalt lihtne puhastada. Peske mänguasi lihtsalt leige vee ja vähese seebiga. Kinnitus on ka kergesti eemaldatav. Eriti põhjaliku hügieeni tagamiseks lisage lõpule paar pihustit desinfitseerivat mänguasjade puhastusvahendit.

Funktsioonid:

  • 3 vibratsiooni intensiivsust
  • 7 vibratsiooni rütmi
  • 11 vahetusvõimalust
  • Intuitiivsed juhtnupud
  • Magnet-USB kaudu laetav (kaasas)
  • Veekindel