Puhastusvahend ja Desinfitseerija Naistele
search
  • Puhastusvahend ja Desinfitseerija Naistele

Puhastusvahend ja Desinfitseerija Naistele

14,13 €
Tootekood 4019514306603
Kogus

Saadaval: 52 tk
  Privaatne tellimine

Ostu vormistamiseks läheb vaja ainult telefoni numbrit

  Tasuta transport

Tasuta transport alates 50 eurostele tellimustele!

See alkoholivaba desinfitseerimissprei pakub lihtsat ja usaldusväärset kaitset bakterite ja viiruste eest. Tänu praktilisele pihustuspeale on teie naudingutoodete puhastamine lihtne, materjali suhtes õrn ja tõhus, seda kõike samal ajal.

Teie Satisfyer on loodud selleks, et pakkuda teile regulaarselt intensiivseid ja suurejoonelisi orgasme. Et õrn ja ülipehme silikoon oma kõrget kvaliteeti pikka aega säilitaks, on oluline, et pind oleks alati hoolikalt puhastatud ja konserveeritud. Satisfyer's Woman Desinfitseerimissprei on spetsiaalselt teie Satisfyeri jaoks loodud ja eemaldab tõhusalt laias valikus seened, bakterid ja viirused. Satisfyer Woman Desinfitseerimissprei alkoholivaba koostis on eriti tugev, kuid siiski materjali suhtes õrn. Ärge kasutage puhastamise ajal tavalisi desinfektsioonivahendeid, kuna see võib kahjustada teie Satisfyeri seadmete siledat pinda, muuta need poorsemaks või kahjustada nahka. Peaksite saama mänguasja kohe pärast puhastamist uuesti kasutada. Meie Satisfyer Toy Cleaner on ohutu kasutada, kuid seda tuleks alati kanda otse tootele endale, mitte nahale.

Tänu praktilisele pihustuskinnisele saate Satisfyerit hõlpsasti kõikjale desinfektsioonivahendiga pihustada. Puhastage lelud esmalt sooja seebiveega ja kuivatage kuiva lapiga. Tänu Satisfyeri toodete veekindlale viimistlusele (IPX7) ei pea te muretsema veega puhastamise pärast. Seejärel piserdage toodet ohtralt desinfitseerimisvahendiga ja laske kõigel 1-2 minutit toimida. Lõpuks peate selle lihtsalt kuiva lapiga kuivatama ja teie Satisfyer on järgmiseks orgasmiks valmis.

Omadused:

  • Ilma alkoholita
  • Spray pudel